Kremkrem

Az inspiráció egy része könyv formájában ott hever a Zend installációként elnevezett asztalon, így például egy japán verses könyv, Borges angol nyelvű novelláskönyve a The Garden of Forking Paths. Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot!

Ezt időnként olyan szófordulattal teszi, ami kellőképpen félrevezető lehet a tapasztalatlanabb rejtvényfejtők körében.

kremkrem

Kremkrem phrase

  • A pilot study in the Capoto-Jarina Indigenous Territory of the Xingu River catchment Mato Grosso, Brazil, will be investigating how to integrate real-time data on traditional practices and landscape variables through the use of geographical information devices and participatory video. Project Aims In this context, Project Kremkrem aims to explore how to proactively manage fire risk in order to maximise the protection of biodiversity and traditional resource use by indigenous communities.
  • Although national laws attempt to prevent and control the use of fire, the continued extensive burning of the Amazon landscape signifies a mismatch between fire policies and what happens in practice.
  • Arckezeles a hoben

Előfizetőket keresünk — támogasd az Átlátszót Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Kövess minket vagy lépj velünk kapcsolatba itt! Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez!

Mostantól azonban új korszak kezdődik, mert a legfontosabb információkat immár bárki elérheti egy interaktív térkép segítéségével.

Kremkrem
Rated 5/5 based on 65 review
csillagkrem 189 | 190 | 191 | 192 | 193 Carboderm krem